Kapky rosy s pachem krve

Kapky rosy s pachem krve

Anotace: Každý má svůj stín, který ho jednou předběhne

Padl anděl,
spadl na zem.
Nikdy neměl,
snít svůj sen.

Mezi listy
kapky rosy,
na stromy
naráží hlavy.

Už je pozdě,
co teď s tím?
Myslel prostě,
zbyl jen stín.
Autor Mak, 01.09.2009
Přečteno 239x
Tipy 2
Poslední tipující: Gudula
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí