II. (sbírka Temnoty)

II. (sbírka Temnoty)

Anotace: další poměrně temné dílko

Sbírka: Temnoty

Dny smutku a beznaděje
prázdný džbán
s dutou ozvěnou
zvoucí ku vzpouře
smysly a myslí

Vchor do mauzolea
starých minulostí
vzývaných do temnot
starého džbánu
s prasklinou v těle

Otevřená rána
života a smrti
na pokraji hrany
džbánu plného vzpomínek
a současnosti smutku

Samota tíží
ticho černých koutů
džbánu se slzami
ticho beznaděje
a rakoviny srdce
Autor araver, 01.09.2009
Přečteno 307x
Tipy 6
Poslední tipující: labuť, Mbonita
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Temné ale pěkné..ST.

02.09.2009 08:36:00 | Acham

temnota bývá zlá
pocuchá
vlákna bytí
omotá nití
jsoucna bez naděje
mrazí
a nehřeje
pohlcuje
ničí
fíčí jak..severák
jsi sám...
jdeš ..kam?

ST

01.09.2009 18:41:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí