III. (sbírka Temnoty)

III. (sbírka Temnoty)

Anotace: Dnes opět pokračování..

Sbírka: Temnoty

Cize tu bije moje srdce
slunce a hluk je na zemi
tak rád vrátil bych se
do tmavé skrýše mlčení

Pod klenbou svého osamění
na starobylý šerý hrad
tam kde v tichu, bez lidí
slyšel vlastní krev pulzovat

Z mé hrudi oheň neprosvítá
můj žal do skal sevřený
mé nářky to jsou hory
beztvaré a ztuhlé kameny

Když někde zahučí to v hloubce
poslouchám vichru kvílení
a říčka posvátná - můj osud a samota-
tlumeně teče pod zemí
Autor araver, 02.09.2009
Přečteno 274x
Tipy 8
Poslední tipující: Lorraine, labuť, isisleo
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Včerejší byly krásné a tato též... už teď se těším na příště...

02.09.2009 22:17:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí