IV. (sbírka Temnoty)

IV. (sbírka Temnoty)

Anotace: ještě další dávka smutku

Sbírka: Temnoty

Bílá, bílá a zase bílá
všechno je bílé
bílý strop, stěny - já
bílý obvaz halí mozek
vše je prodchnuto
a v dáli černý kříž

Bílá, bílá a zase bílá
usedá na ruce, na víčka
prostupuje stěnou a tryská
z okolních stromů
bílý les
a v dáli černý kříž

Černá, černá a zase černá
mne náhle pohlcuje
černý frak a tváře
zčernalé bílou bělobou
padám do černé díry
a nademnou bílá nevěsta

a černý kříž
Autor araver, 02.09.2009
Přečteno 321x
Tipy 4
Poslední tipující: labuť, isisleo
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Naštěstí život jen černo-bílý není...

02.09.2009 22:19:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí