Dva světy / nemocniční a náš/

Dva světy / nemocniční a náš/

Anotace: ..z roku 2007..z pocitů/ zážitků z praxe v nemocnici..

Dva světy
Tak odlišné
Jde o různé věty
A přeci mají něco společné

Tady bolest
Venku shon
Líčí lest
Přijde skon

Čekají na smrt
Prosím bojujte
Necítí rodinný krb
Poslední síly spojujte

Vše určuje barva bílá
Leží nehybně
Jediný pohled srdce svírá
Kdo je na vině?

Nikdo neví
Tělem protéká vzácná tekutina
Oni nepoví
Kolik jí tam ještě zbývá

Vyprahlé rty
Otevřená rána
Cestou života šli
Čeká je brána

Konec to není
Nemůže být
Přichází snění
Tóny přestaly znít


Ruka spočne nečině
Srdce přestane skákat
Hruď zůstane ležet nehybně
začnu bezmocně plakat
Autor Giginka, 03.09.2009
Přečteno 244x
Tipy 4
Poslední tipující: al-pacino, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Těžko je mi u srdce, vzpomenu-li na některé osudy... dění kolem a ... životů konce.

05.09.2009 18:38:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí