V. (sbírka Temnoty)

V. (sbírka Temnoty)

Anotace: pokračování Temnoty

Sbírka: Temnoty

Ošklivý sen
zvadlá jahoda
v ledovém květu
v absolutní tmě
našeho světa

Přežil neznámý
svou dobu
po sarkofágem
v tichu a tmě
bez slunce a lásky

Žije, ano žije.....sám
ve světle noci
v zapomění úzkosti
v ledovém vějíři
naší lhostejnosti
Autor araver, 03.09.2009
Přečteno 268x
Tipy 2
Poslední tipující: labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Prázdnota v duši je horší než být chudý...

04.09.2009 06:57:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí