VI. (sbírka Temnoty)

VI. (sbírka Temnoty)

Anotace: další dílko

Sbírka: Temnoty

O smrti snil jsem, v cizím okolí
bez ruky podané
přes tvář mi víko zatloukli
vesničtí občané

Zděšeni mou samotou pod zemí
vztyčili do výše
kříž z kusů dřeva ztlučený
a kolem cypříše

Střeží mne lhostejnost a chlad
pak slova vykřikl jsem:
Je šťastný ten, jenž měl prvně rád
teď leží pod drnem
Autor araver, 03.09.2009
Přečteno 292x
Tipy 2
Poslední tipující: labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí