Život je plný dilemat

Život je plný dilemat

Anotace: ---

Sbírka: Výkřik do tmy

Vesmírem putují chuchvalce hmoty,
jsou to jen cykly staletých epizod,
uvnitř se shlukují masivní kusy,
na jednom z nich se zrodil život.

Život je plný dilemat,
a mysl jejich bojištěm,
jak představám lze vzdorovat,
když obsah jejich tajně chcem.

Jak brániti se nátlaku,
který je z nitra našeho,
jak nebýt roven otroku,
přec dostát cíle božského.

Přichází na mě dřímota,
tělo si říká o spánek,
na svět se dere temnota,
je jí už plný pohárek.
(1997)
Autor VaR, 04.09.2009
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí