Dál? Dál již nic.

Dál? Dál již nic.

Anotace: Právě naopak! Smrtí vše teprve začíná...

Vysoko nad všemi
nad celým světem
poslední zprávu
posíláš dětem.

Má cenu ,či nemá
na zemi žít
dnes začne smrt
z kalichu pít.

Cinkání přípitků
tím více mocnější
myšlenky na krok zpět
jsou stále chladnější.

Rána z milosti
zde není nutná
vždyť žádná duše
nebude smutná.

Na světě nezůstal
ani tvor jediný
ustalo srdce
uprostřed vteřiny.
Autor Čoki, 05.09.2009
Přečteno 297x
Tipy 6
Poslední tipující: nejsembásník, Pevya, Okřídlená Lištička, Simísek, René Vulkán
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vteřina je někdy tak neskutečně dlouhá...

05.09.2009 08:45:00 | Simísek

Zajímavá úvaha a nejen v básni, už v anotaci.

05.09.2009 08:14:00 | René Vulkán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí