Postel z ledu

Postel z ledu

Anotace: takový je život

Postel z ledu

V posteli z ledu
V nebesích promrzlých na kost
Uleháš
A přemýšlíš

Co se dnes s tebou stalo
Co dnes provedli s tvým tělem
S tvoji duší

Na matraci z čistého ledu
Přikryta sněhovou přikrývkou
Tvoje duše mění se v led

Měníš se v královnu
Ledovou paní

Co ti dnes provedli zůstane nezapomenuto

To ti běží hlavou
Vzali si co chtěli a odešli bez rozloučení
Přišli bez pozvání

V ledové rakvi tvoje myšlenky zpomalují
Nedobereš se výsledku
Rozpočítala jsi rovnici o mnoha neznámých

Dnes ses změnila
Zrodila se nová osobnost
Za hranicí dospělosti
A na pomezí dětství
Zrodilo se v tobě nechtěné dítko

Zlé a chladné
Jako byla noc kdy se to stalo

Zaseli do tebe chlad k lidem

Ležíš na svém loži a vnitřně umíráš a zároveň se rodíš
Vzali si kus tebe

Vzpomínáš na ten moment
Když si tě brali a ty jsi nemohla nic než dávat
Pamatuješ si na ten chlad

Zničili tě, rozervali
Rozdvojili
Postrčili na jinou cestu existence
A poslali tě domů se vyspat
Autor Jesper, 06.09.2009
Přečteno 231x
Tipy 2
Poslední tipující: Denael, Okřídlená Lištička
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Až mi běhá mráz po zádech...

06.09.2009 13:04:00 | Okřídlená Lištička

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí