Houslový klíč

Houslový klíč

Anotace: ...

Stopy na stropech
krev na zdech

houslový klíč
za pravou zadní
slečnou v davu
- tou, jež nevydala hlesu -
tou, jež se slitovala
vytržený z úst plakátů

němota ohlušuje
barvy stárnou

kdyby spadla na zem,
již nevstane

je na tom něco
vulgárního
nevšedního
za srdce beroucího,
když noc zabíjí den
Autor ztracená, 07.09.2009
Přečteno 279x
Tipy 3
Poslední tipující: Bůchví..., Simísek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je...ale...tak to bývá**

07.09.2009 19:47:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí