Neb ke spánku mne zveš

Neb ke spánku mne zveš

Anotace: Přelude.

Hlase si jen přelud pouhý
nač je den tak velmi dlouhý.

Ať nastane večer,spánek
zas tvé vlasy čechrá vánek.

Smutné tvé oči,
smutnější duše
byť kolem zvesela
nálada kluše.

Sedíš mezi davem lidí
a přeci tak samotná
znáš písmo však jako bys
nebyla gramotná.

Nechápeš myšlenky
natož pak činy
na hony vzdáleny
následné viny.
Autor Čoki, 07.09.2009
Přečteno 336x
Tipy 3
Poslední tipující: Andělskými perutěmi chráněna, Květka Š., Prdelka10
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí