Jiný

Jiný

Anotace: ...

Sbírka: Nešťastná

Jsem to já, kdo platí tu daň.
Jsi to ty, který hřeje mi dlaň.
Je to on, po kom já toužím.
Jsme to my, co víme, že se soužím.
Jste to vy, kteří trápení mě zbaví.
Jsou to oni, kdo na cestě k smrti mě zdraví.
Autor Loen, 08.09.2009
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí