Fotka pod polštářem

Fotka pod polštářem

Anotace: ,,

Sbírka: Víla

Všechno se ztrácí
jen smutek se vrací
s nadějí pohledem fotkou
pod polštářem
s výčitkou svědomí
že byl jsem lhářem

obelhával sám sebe
promiň že i Tebe
i když snesl bych ti modré nebe
jenže život v samotě tak zebe.
Autor přema, 08.09.2009
Přečteno 397x
Tipy 10
Poslední tipující: PANGÁSIUS, vjeraa, susana načeva, Tomáš Marný, Miroslav Možný, Andělskými perutěmi chráněna, J's ..
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí