Schizofrenický děs

Schizofrenický děs

Anotace: Na můj vkus nečekaně pesimistická...

Kdo jsme?
Zůstali jsme uvězněni v této temnotě
Odsouzeni navěky
Kudy můžeme jíti?

Kým jsme?
Jak dlouho uzavřeni v nicotě
Zní děsů skřeky
A my nuceni tu dlíti

Dávno zapadla brána
Co jsme a čím jsme byli?
Jak dlouho nevysvitlo slunce z rána?
Ať září ještě chvíli

Všechny dávné barvy zčernaly
Byla hudba? Jen kvílení
Bolí mě krásy, co se nestaly
Zbylo jen děsů mámení

Pusťte nás z tohoto těla
Více je nás v jediném
Že by tak slova jen pomatence zněla?
V jednom mozku zahynem
Autor Alasea, 08.09.2009
Přečteno 262x
Tipy 7
Poslední tipující: Sllunce, Andělskými perutěmi chráněna, Zpátky, enigman, Allainila
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

rozpůlená...

08.09.2009 20:54:00 | enigman

Jo, tahle větička se mi taky líbila... :-) Psala jsem to včera večer, je to spíš o pocitech než o nějaké formě.

08.09.2009 18:46:00 | Alasea

Trochu neuspořádané, ale jinak výrazová lahůdka. ;)
Kdybych měla něco vypíchnout, tak: "Bolí mě krásy, co se nestaly."
Na tebe neobvykle temné, přesto dobré.

08.09.2009 18:43:00 | Allainila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí