poslední ze všech princezen

poslední ze všech princezen

Anotace: Snad jedna ještě přežila

Svou duši zakletou
do rozbouřených vln pouští
vlci již čekají
ukryti u lesa v houští.

Svůj zrak princezno
pozvedni z prachu
tvé oči poznaly
jsou plné strachu.

Jen ty samotná víš
není jiné cesty
nadešel čas
platit dávné resty.

Šiky tvých věrných
vždy při tobě stály
tak proč tahle možnost
skok z vysoké skály.

Poslední nastal den
již není kam spěchat
tak ještě naposled
zkus hýčkat se nechat.

Tak osud sám
určil ti trasu
šťastná to smrt
přijme tvou krásu.
Autor Čoki, 10.09.2009
Přečteno 252x
Tipy 3
Poslední tipující: Mraveneček, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je pěkné,trochu smutné,
ale princezny jsou princezny

12.09.2009 10:27:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí