odpověď...

odpověď...

Anotace: ......

Poví mi někdo proč má člověk city?
Poví mi někdo proč člověk cítí?
Asi aby se neustále trápil...
Možná aby za své činy platil...

Jestli to někdo ví..
tak ať mi prosím odpoví...!


Poví mi někdo proč má člověk milovat?
Asi aby ho někdo mohl zrazovat...
Poví mi někdo proč má člověk dávat své srdce?
Vždyť na to může umřít přece...

Jestli to někdo ví...
tak ať mi prosím odpoví...!


Poví mi někdo proč se má člověk svěřovat?
Poví mi někdo proč má člověk důvěřovat?
Asi aby mohl být lidem pro smích...
Je to snad nějaký hřích?

Jestli to někdo ví...
tak ať mi prosím odpoví...!
Autor večer smutná, 12.09.2009
Přečteno 254x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo otazky dat umi kazdy hned,ale kdo nam na ne da odpoved?

13.09.2009 13:36:00 | Lady_Mucik01

Toliko opakované otázky. Jen ty odpovědi jsou různorodé či vůbec nějaké.

12.09.2009 20:09:00 | Andělskými perutěmi chráněna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí