Trápení

Trápení

Anotace: Co na tohle říct - myslím, že je to dost výstižné

Temné časy v životě
osudové bývají
ztrácíme se v nicotě
jiní štěstím hýkají

Noční můra není sen
síly vzdorovat již není
doufat nám tak zbývá jen
než ustelem si pod zemí

Zrádce, jenž býval sluncem všedních dnů
bojíš se teď milovat
opatrnosti, že mohl by tě zbavit dalších snů
nemáš sílu vzdorovat

Tak se trápíš dál a dál
snášet dotyky, pusy i pouhá slova
radši bys byla kdyby se konce bál
on se na tebe však směje znova

Nemáš sílu říct mu dost
pořád nechceš jeho strast
měla bys však spálit poslední most
než s nelibostí působit mu slast
Autor Loen, 15.09.2009
Přečteno 335x
Tipy 2
Poslední tipující: Prdelka10
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí