Výčitka

Výčitka

Vyčítám si, jaký jsem,
nedokážu odhalit kus mý černý duše,
když jedem spolu metrem,
nasloucháš jen tiše.

A v zrdcadlech sleduju tvář tvoji,
nevíš ani, jak jsi krásná,
že ti to jen za to stojí?
Jsi tak čistá a jasná...

A já? Jen troska, existence zlá,
utápím se v myšlenkách,
jakou cenu to se mnou asi má?
snad odpověď je v slzách.

Vlastní odraz mě straší,
to se nikdy nemělo stát,
mám pocit, že z lidí jsem nejhorší,
když nemám ti, co ze sebe dát.

A minulost mě celou cestu provází,
tudy jsem kdysi jezdil s ní,
a nakonec stejně mi schází,
ač promarnil jsem už takových dní.

Jen tvé krátké objetí,
mi klid do srdce navrací,
kdy obavy a strach odletí,
a bolest se na chvíli poztrácí.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 17.09.2009
Přečteno 306x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Fenceless, Yenny, dream in emptiness, padající do neznáma
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ty vis, ze ti chci pomoct, ale.. jak?.. (ten druhy odstavec bych preskocila).. obejmu te jeste nekdy, neboj..

20.09.2009 14:34:00 | dream in emptiness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí