Otázka bez odpovědi..

Otázka bez odpovědi..

Anotace: ...

Otázky bez odpovědí..

Ty?...Ty mě Lásko opouštíš? Vždy´t s Tebou odchází i Naděje.
Jen Osud. Osud tu se mnou zůstává a vede si své přátele.
Svého přítele Stín, který mlčky objímá mě a prázdný Smutek.
Vím, že jsem chybovala. Vím, možná to byl špatný skutek.

Kdo ale, kdo mě ted´ utiší? Nikdo mou bolest netuší.
Jen Strach. Ten také přišel. Když se blíží, mé srdce nebuší.
Lásko, neodcházej přeci. Daruj mi ještě svou žízeń.
Touha ta roste spolu se Smutkem. Já ale nechci jeho přízeń.

Chci Tebe Lásko, jen Tebe! S Tebou mohu dýchat.
Ty ve mě život křísíš, jen Ty ten plamen v srdcích dokážeš dmýchat.
Můj plamínek odchází, spolu s ním i můj dech.
Smutná píseń mě provází, polibek zůstal na mých rtech.

Lásko, kde je Vášeń a mé Snění?
Také už odešli? Utíkali snad?
V hluchém pokoji nikdo se mnou není.
V pokoji bolesti a tichých zrad.

Proč zrovna Ty? Ty mě Lásko opouštíš..?
Autor verrinnka, 18.09.2009
Přečteno 346x
Tipy 1
Poslední tipující: al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí