Slzy

Slzy

Anotace: Spontánní báseň, nebo ne tak docela, jen pokus zaznamenat pocity.

Proč pálí, mají chladit, pálí mě když mají utěšovat, stahují kůži, pálí mě na tvářích, netiší bolest, bolí to, brečet, cítit ty slané zrůdy. Pohladí, jen chvíli slasti a pak jen pálí, stahují, drásají, týrají mě a je jich stále víc, nutí tě brečet. Nechci brečet, nechci, nechci,nechci, nechte mě, nechte moje oči, pálí mě oči, chci klid, ticho, ticho, ticho, ticho! Nevzlykej. Zmlkni! Náno! Neřvi, nemáš proč, stejně tě jen pálí, pálí tě a ty se nebráníš, necháš se pálit. Čarodějnice! Jsi čarodějnice!!
Autor Evell, 20.09.2009
Přečteno 362x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí