Cínový vojáček a Porcelánová panenka

Cínový vojáček a Porcelánová panenka

Anotace: Slavte... další básnička.

Sbírka: Melancholické výtvory spanilé vážky

Moje milá,
porcelánová panenko.
Přec ti utíkám,
přes moře, daleko.

Muj milý,
cínový vojáčku.
Co já se usoužím,
lásko má, miláčku.

Já se ti vrátím,
panenko má.
Jen se naděješ,
už mě tu máš.

Já ti nevěřím,
vojáčku můj.
Přec se usoužím,
prosím, tě, stůj!

Neboj se panenko,
já se ti vrátím.
pokud se v tom světě,
pro lásku neztratím.

Vojáčku, vždyť já vím.
Vrať se mi, já tě políbím...
Autor Němá, 21.09.2009
Přečteno 533x
Tipy 2
Poslední tipující: Duhová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí