Ať se houpá.

Ať se houpá.

Anotace: Pro lumpa jen šibenici...

Okovy už vězí na rukou
soudce se okrášlil parukou.

Vyřknut byl ortel jediný
první smrt , druhý bez viny.

Odvolání nic nezmění
věší v ranní kuropění.

Pryč je i poslední šance
proč jsem loupil v naší bance.

Oprátka na krku řeže
a smrt vypadá svěže.

Krásně houpu se ve vánku
Můj skon podoben je spánku.

Mísí se skutečnost s žertem
Právě si povídám s čertem.
Autor Čoki, 22.09.2009
Přečteno 248x
Tipy 3
Poslední tipující: hašlerka, labuť, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí