Paní Nuda

Paní Nuda

Anotace: když není co dělat ...

Nevím kde se vzala,
kdy přišla jen,
Najednou tu stála,
zkazila mi celý den
Temná jak noc,
když hvězdy nezáří,
chladná jak led
a mě zamrazí
Dívá se od dvěří,
však vidí, že sedím sama,
tak přidá se
Dělá mi společnost,
mě však netěší
Ale život je boj
a mě síly dochází
Nemám v plánu vzdávat se,
však nyní mě přepadla chandra a spleen
Kéž měly bych bratra,
který by mě zachránil

Autor A.N.Y., 24.09.2009
Přečteno 289x
Tipy 3
Poslední tipující: Sladkalu, Zefi, Miroslav Možný
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí