Život bolí

Život bolí

Anotace: Většinou

Kruh uprostřed života
našel si mokrý mech
Prošel jsi trnovím
bolesti další nech.

Na počátku strom
v samém konci žíla
Stvůra krev tvou
ústy lačně pila.

Ruce srdcí plné
platí všichni kolem
potácí se krajinou
zkrouceni jsou bolem.

Poznal celý vesmír
v jediném okamžení
však vědění bylo
již tu dávno není.
Autor Čoki, 24.09.2009
Přečteno 310x
Tipy 10
Poslední tipující: Bíša, darkday, labuť, Psavec, hašlerka, Mbonita, Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:+´)

29.09.2009 21:43:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí