Mám pořezané ruce

Mám pořezané ruce

Anotace: podruhé ztracená láska. snad stále něco zbývá...

Sbírka: Kytarové balady

Otevřela jsem oči
a neviděla nic
Jen vůně jarní trávy
na stole pár Tvých skic

že nepřijdeš mi šeptá
zabouchlých dveří řev

Jednou ti bude líto
ale já odpouštím
protože Tě mám ráda
však sama tím trpím

Mám pořezané ruce
a na Tvých plátnech krev
Autor Kristine Clary-Aldringen, 25.09.2009
Přečteno 853x
Tipy 6
Poslední tipující: slečna.závist, enigman, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí