I am sorry

I am sorry

Anotace: Anglicky s překladem

My eyes are so blue,
I am sorry, so sorry.
Don’t worry about true,
I am sorry, so sorry.

Do you see what I see?
I am sorry, so sorry.
I am going to do “it”,
I am sorry, so sorry.

Stop it! No more lies.
I am sorry, so sorry.
But fallen angel cries,
I am sorry, so sorry.

I don’t want hurt you,
I am sorry, so sorry.
But… I need to do.
I am sorry, so sorry.

Yes, I should believing,
I am sorry, so sorry.
There isn’t retrieving,
I am sorry, so sorry.

I know, you carry hate,
I am sorry, so sorry.
There is my true blade.
I am sorry, so sorry.

You were my entire world,
You are sorry, so sorry.
But you broke it – broad.
You are sorry, so sorry.

Mé oči jsou tak modré,
omlouvám se, fakt se omlouvám.
Neměj obavy o pravdě,
omlouvám se, fakt se omlouvám.

Vidíš, to co vidím já?
Omlouvám se, fakt se omlouvám.
Chystám se „to“ udělat.,
omlouvám se, fakt se omlouvám.

Přestaň to! Konec lžím.
Omlouvám se, fakt se omlouvám.
Ale padlý anděl pláče,
omlouvám se, fakt se omlouvám.

Nechci tě zranit,
omlouvám se, fakt se omlouvám.
Ale… Potřebuji to,
omlouvám se, fakt se omlouvám.

Ano, měla bych věřit,
omlouvám se, fakt se omlouvám.
Nic tím nezískám,
omlouvám se, fakt se omlouvám.

Máš v sobě nenávist,
omlouvám se, fakt se omlouvám.
Tady je mé pravdivé ostří,
omlouvám se, fakt se omlouvám.

Byl jsi můj celý svět,
omlouváš se, fakt se omlouváš.
Ale tys to zničil – úplně,
omlouváš se, fakt se omlouváš.
Autor Wyrda, 26.09.2009
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí