Jak matka opouští své děti

Jak matka opouští své děti

Anotace: Bohužel,slova docela z mého vlastního života.Uf.

Zachránil tě pláč
já odešel po svých
Byl jsem špatný hráč
eso v kartách tvých.

S úsměvem co zabíjí řekla
prohraješ tuto válku.
Má duše se těch slov lekla
děti spatřím na dálku.

Tři roky jak tisíc let
v život nejde otočit snář.
Zcela změnil se mi svět
já konečně našel svou tvář.

Nastal problém s mladší dcerou
nechce být dál hodná holčina.
Záchvaty puberty berou
být slušná, jen chodit do kina.

Neber jí mládí, tím více protest,
nech jí dýchat a v klidu žít
pak vždy najde nějakou lest
chce ze studánky vodu pít.

Zřekne se dcery,pasťák čeká
kat ťal sekyrou popravčí
tvá slova až se srdce leká
matka, však matka krkavčí.

Zeptala jsi se kdy svých dcer
jak cítí život samy
duše padlé do temných děr
neznají něhu mámy.
Autor Čoki, 28.09.2009
Přečteno 338x
Tipy 6
Poslední tipující: Zefi, Agniezka, šuměnka, Květka Š.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tolik mi to připomíná...:o(

29.09.2009 10:42:00 | Agniezka

Velmi emotivní!
Já zase druhou stranu mince znám:
jak dcery opouští své matky
pro pozlátko, co nelesklé
pro úzký most, co příliš vratký
pro snivý chrám a chutě sladký
pak kudy kam?? tak chtějí zpátky!
(byly to tvrdé 2 roky pro mne i pro ni, a vnitřní křivdu cítím dodnes, to mi věř!!)

29.09.2009 00:55:00 | šuměnka

Báseň pěkná,
ale ze smutného soudku.
Ať je veseleji...

28.09.2009 12:28:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí