Vnitřní smutek

Vnitřní smutek

Anotace: je to v nás

20.11. 2008 00:16

Vnitřní smutek

Je těžké myslet na něco,
těžké vnímat sám sebe
v srdci mít bolest
a myslet nato co by.

Je těžké vnímat hlas svého srdce
a přesto být jinde
těžké mít hranici,
ale přesto jí překročit.

Být sebou nejde,
i tak rušíme svůj
neklid jiným neklidem.

Přesto se snažíme
být sebou
stejně to nejde
a utápíme se
sami v sobě.

Jak velká propast,
která po nás zůstala
tak velká bolest
jež je v nás.
Autor JarekBrnoCz, 30.09.2009
Přečteno 287x
Tipy 4
Poslední tipující: Sweet KiWi, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí