EXIT

EXIT

Anotace: zase jsem něco s prominutím posrala...

Zlomený jako proutek z vrby smuteční,
I s ubrečenýma očima jsi stále netečný.
Jak mávnutím hůlky, úsměv zachvátí chlad,
Těžko svá rozhodnutí vzít zpět, neslyším rad.
Temnota v mém srdci, mrazí mě svým žárem,
už skoro došlo na žíly modravé – málem.
Hlavně najít to dno, vždy lze se odrazit,
Jen do svého problému znovu nevrazit.
Nevidím však to dno, nevidím ani hadinu,
V povolné hlubině, jo! Jen ať si zahynu!
Netěší mě nic z okolí, už toho mám dost,
přemáhá mě spíše smutek než zlost.
Slza po slze a další výkřik zazní,
Ráda bych našla ty zvláštní dvířka zadní,
A seběhla schodiště s nápisem EXIT...
Autor Psychopatická lentilka, 30.09.2009
Přečteno 315x
Tipy 7
Poslední tipující: Holis, enigman, AyA Ones, Agniezka, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vždycky se dá začít znovu..:o)

30.09.2009 18:31:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí