Dnešní svět

Dnešní svět

Anotace: Hmm, tak to prostě chodí...

Paprsky sluneční
za mraky mizí
a kapky smuteční
topí se v krizi -
- dnešní společnosti.

Opilci s flaškou,
co tráví se splaškou
a zapomínají na starosti.

V bordelu prostitutky,
co kašlou na pohnutky
a uspokojují do libosti.

Je v tomhle světě aspoň trochu ctnosti??

Temnou ulicí,
kterou plouží se stíny.
Vojáci s municí,
co střelbou řeší splíny.

Nástroje mučící
a všude kolem strach.
Zástupy mlčící,
ve vzduchu střelný prach.
Údery smrtící...
a společnosti krach.

Tohle je svět,
kde se vraždí každou chvíli.
Není, kam jít
má cenu myslet na omyly,
které vrátit nejde?

Lidé by z pravdy stejně jenom blili,
do dlaní obličej by okamžitě skryli,
tak, co na tom sejde...

Život tě klidně na kolena srazí,
nikdo ti nepomůže vstát.
Divíte se, že jsou sebevrazi?
Nemá cenu si lhát,
že dnešní společnost nás stále nutí,
abychom byli více krutí.
Nechci už stát bez pohnutí.
Autor bird225, 01.10.2009
Přečteno 352x
Tipy 9
Poslední tipující: Psavec, Zefi, harmony, Agniezka, labuť, AyA Ones
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bohužel..je to tak..ale až lidé přijdou na to, že strach a násilí není potřeba..že vše vyřeší láska a víra v Jednotu..snad nebude již pozdě..

01.10.2009 15:34:00 | Agniezka

Život v kostce... je to smutný...

01.10.2009 15:34:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí