Nespravedlná

Nespravedlná

Anotace: ...

Jedna dívka,
už vidí jen tmu všude,
a neví, co v životě s ní bude.
Nechce už dál tou cestou jít,
a když umírala,
myslela že za smrt stojí žít.
- a ono nic -

Ten člověk,
si bere život sám,
a já tu na lůžku umírám,
já měl a chtěl dál žít,
vybrat si cestu,
kterou jít.
- a ono nic -

.....a ono nic.....

Autor Fog, 01.10.2009
Přečteno 260x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí