SMUTEK

SMUTEK

Anotace: Můj pocit.

Sbírka: SMUTEK

Jak může,byt člověk šťastný,když má na čele same vrásky. Kolik bolesti můžeme snést. Sahnout si na dno je krutý trest.Život má toulavé cestičky,nikdy nevyzujem jeho botičky. Přezouvat je myslim si zbytečné,osud nás zavede vždy tam kam on sám chce.Vždycky je naděje alespoń malá. Povznest se nad všechno a začit znova.Radovat se z malých věcí,když vás ma smutek ve sve moci. Jde to. Musí to jít skousnout zuby a přetrhat tu zlou nit.Lidi co mají smutku plnou nůši,odhodťe ji,ať vaše srdce se zase štěstím rozbuší.
Autor ALFA-SELA, 01.10.2009
Přečteno 385x
Tipy 2
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

povedené

05.10.2009 15:59:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí