O nás ???

O nás ???

Anotace:

18.11.2008 22:42

O nás ???

Od srdce psané,
láskou zatemněné,
přesto smutné
a poblouzněné.

Přesto mimo
bez vnitřních hranic,
kde se vše ztrácí
a nenachází útěchu
a smysl života,
jenž se ztrácí v nicotě
a zapomnění…

Přesto krásné
plné ničivých citových vjemů,
které nám dávají vnitřní sílu
a které nás drží nad zemí
a nedovolí nám padnout,
přesto smutné,
ale pro nás krásné.

Jsem jen romantik,
který na to nevypadá a který neví,
ve kterém světě se ztratil,
svůj stín, svoji duši a své city,
které ďáblu dal
jen aby se láskou propadal
do hlubokého zapomnění,
přesto s malou jiskřičkou plnou iluzí,
ale s velkou propastí ve své duši.

Je velmi lehké někoho mít rád,
ale jen první dojem nestačí,
i ten, kdo píše srdcem
nebo jen si vymýšlí,
nemusí být ten pravý,
přesto je krásné někoho poznat
a být mu oddán,
pokud to jeden nenajde
a druhý nepozná,
je těžké obstát.

Já jen vnímám srdcem
a snažím se ho i jiným ukázat…
Teprve pak můžem říct

ANO,toho či Tebe mám rád…
Autor JarekBrnoCz, 02.10.2009
Přečteno 336x
Tipy 2
Poslední tipující: Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky,tak tak :-)

02.10.2009 16:59:00 | JarekBrnoCz

Tak to je Jarku moc pěkné.
Jak my,Brňáci říkáme:
---betálný---

02.10.2009 16:58:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí