Odevzdaná

Odevzdaná

Anotace: Též se ptám proč se tohle všechno odehrává,ale tahle cesta jistě není ta pravá.

Vzdávám se a rezignuji,
jen ať věci kolem plují.
Nechám se jen unášet,
proudem okolního dění.
Začínám se nesnášet,
už nenastane probuzení.
Ze zlého snu,ze zlého života,
všude jen nenávist,zloba a samota.
Tolik mě to všechno bolí,
den ode dne čím dál víc.
Ta bolest už nepovolí,
a já nedokážu nic.
Nic rozumného-rozum není,
je jenom spousta hloupostí.
Člověk co se nedocení,
a nedokáže žít v bolesti.
Autor Solitude, 02.10.2009
Přečteno 266x
Tipy 2
Poslední tipující: Quigleika
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí