Ukradli štěstí

Ukradli štěstí

Anotace: Všem...

Přišlo temno o zlé noci
strach se zase dostal k moci.

Vedeno slunce na popravu
slouží vzbouřencům za potravu.

Mincí hodit vstříc osudu
štěstí zavřeli do sudu.

Nebe protkáno tajemstvím
a smrt škádlili hájemstvím.
Autor Čoki, 03.10.2009
Přečteno 297x
Tipy 1
Poslední tipující: Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...štěstí se zase najde.I to tvoje.

03.10.2009 11:46:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí