Život

Život

Anotace: Přesně si na ten den pamatuju..

Čtyři stěny uvnitř sama,
bez ochranky, žádná první dáma,
svíčka hoří za okny se už stmívá,
na jejím obličeji čte se: "vinná",
bolest v očích, píseň známá,
ty jsi ten kdo s ní mává...

Chtěla být jiná- nezevšednělá,
užívá si života v pokoji uzavřená,
tohle si přála? odpověď žádá..

V myšlenkách znala slovo smrt,
neměla se ráda rvalo jít o hruť,
silnější hlas jí naháněl strach,
ve vlastním pokoji nesnesla prach,
milovala zábavu, teď ji zbyl jen pláč,
znala svůj prohřešek, a proto trpí zas...
Autor Mispul, 04.10.2009
Přečteno 379x
Tipy 2
Poslední tipující: black-ladybird, harmony
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí