Zrcadlo

Zrcadlo

Anotace: ...když nám ho někdo nastaví, je to fajn, i když výsledek někdy bolí...

Nalezená
pro pár hodin svého já
uvolněná
pro chvíle patřící smíchu
svazovaná
všudypřítomnými pavučinami obav
ztracená
v okamžicích nesmyslného strachu

snad z kyselin slzy
krkem proudí
když polyká se pláč
/co ukrývat se musí/
na tváři maska
veselého klauna
sama sobě falešný hráč
/jak se mi tohle hnusí/

postavená
před zrcadlo upřímnosti
polekaná
vážností ve tvém hlase
představená
realitě pohledu z jiné strany
vyzvaná
k zamyšlení nevyřčeným holka snaž se

dík za nastavení zrcadla
dlaně pravdy někdy zebou
i ten dnešní pohled má název
...zklamaná SAMA SEBOU!
Autor Sparkle, 05.10.2009
Přečteno 314x
Tipy 21
Poslední tipující: Prdelka10, enigman, harmony, labuť, Bíša, Psavec, hašlerka, Mbonita, zelená víla, Štěpina G, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

co je zvláštní že barva zrcadla je bezbarvá...

06.10.2009 13:21:00 | enigman

:o))

05.10.2009 23:05:00 | Bíša

pěkné ST

05.10.2009 17:12:00 | Acham

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí