čistá duše

čistá duše

Anotace: Jednu znám...

Tvou čistou duši
mám v mysli stále
anděly prosím
vyhni se skále.

Se sluncem úsměv
kdekdo zamění
dej sílu osudu
štěstí znamení.

Vybrat bídný život
či raději smrt
na skálu narazil
podmořský vrt.

Zhroutil se život
do myší pastičky
z mágova zdroje
jsou tyhle mastičky.


Zůstala venku
jen ve svém snění
osud ji život
zlovůlí mění.
Autor Čoki, 05.10.2009
Přečteno 316x
Tipy 11
Poslední tipující: harmony, Házté, labuť, Bíša, Květka Š., Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

čisté duše jsou vždycky třeba...

05.10.2009 22:21:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí