Toužebné přání

Toužebné přání

Anotace: Vše je popsáno ve verších.

Černá noc prosvícena lampami,
ticho na ulicích v záplavě temnoty,
poklekám před smrt se slazami,
bez strachu, toužíc po pocitu úlevy.

Hledím ji přímo do očí,
prázdné, nepropustné, chaldné,
proč konec můj neurychlí,
dotknout se mě je tak snadné.

Nechápu, otálí, čekám na osudný dotek,
až upadnu do zapomnění a v prach se obrátím,
poslední výdech úlevy, žádný smutek,
blažený úsměv, vím, že víc neztratím!
Autor boomslang, 06.10.2009
Přečteno 396x
Tipy 3
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Prdelka10
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí