Těžký úděl

Těžký úděl

Anotace: Člověka

Prach zůstal na botách
motal ses v mrákotách.

Tajemství nesmí říci
stvůry jsou stále bdící.

Těžký náklad na zádech
je málo jeden nádech.

Hledal jsi cestu ven
nadešel soudný den.
Autor Čoki, 07.10.2009
Přečteno 290x
Tipy 2
Poslední tipující: Květka Š., Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí