Nostalgie na provázku

Nostalgie na provázku

Anotace: Tato báseň vznikla, když na mě spadl splín, když přepadla mne nostalgie a touha být zase malou, nevinnou a náhlý nápad snový.

Sbírka: Drozdovská recese

Srdcem v oblacích,
kde vznáší se draci.
Ti, kteří znamenají nostalgii
i ti, kteří se proměňují v pláč.

Hořký, opuštěný pláč,
jenž kajícně zadržuji,
aby nepoznal ho svět.
A stále vzpomínám,
co bylo, co nevrátím už zpět.

Kam zmizela dětská radost,
dětské plány o štěstí,
dětská bezstarostnost
a propůjčení volnosti drakům,
jež drží ve vzduchu má nostalgie?

A co plány o krásném a šťastném životě,
pojídáním čokolády a upřímného smíchu?
Kam to všechno pominulo?
To tam..do oblak k drakům nostalgickým.
Autor Dullsinea, 09.10.2009
Přečteno 297x
Tipy 1
Poslední tipující: snupicek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí