Číslo

Číslo

Anotace: kolik, kolik dní

V podvečerním šeru i za rána bílého,
nevím co se sebou dělat mám,
sedm tisícíc pět set šedesatého druhého,
dne tu stejný vzduch nesmyslně dýcham.

V myšlenkách, nejsem nikomu ničím,
proklínám tělo a ducha dál ničím,
nezasloužím sladkého vykoupení,
každý den ve stejný, nic se nezmění.

Sám se sebou se nelze smířit,
když srdce chtělo vysoko mířit,
a teď jen pád, pád, pád,
zahořklou duši není kam dát.

Mezi barevnými listy pestrých stromků,
i na hladinách vodních toků,
se neustále švitoří,
že umřely sny, bez nich se jen živoří!
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 10.10.2009
Přečteno 287x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Lioness, Radek.oslov.Šafárik, strašidýlko-střapatý, dream in emptiness, padající do neznáma
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

super Třístovka

15.10.2009 16:26:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí