Konec nekonečna

Konec nekonečna

Anotace: jednoho tmavého studeného večera...

Sbírka: The Legacy

Končil večer, co nikdy nebyl,
pozoroval jsem z okna svítání,
ale byl jsem tam úplně sám,
…a to mě vždycky zraní

V té zahradě, kterou nevidíš,
místo múzy přišlo spaní,
díval jsem se na nebe a ne na tebe,
…a to mě vždycky zraní

V to ráno, kdy nebylo úsvitu,
tančil jsem v komnatě s Bílou paní
samou prázdnotou zlomila mi křídlo,
…a to mě vždycky zraní

V dáli někdo na saxofon hrál,
co se nám stalo nemám zdání,
nějak jsem neopatrně potřísnil tvou duši,
…a to mě vždycky zraní

Myslel jsem, že už vidím konec,
konec toho bláznivého snění,
ale byl to teprve začátek pravého konce,
…a to se už nezmění

Slýchával jsem tvou smutnou píseň,
plnou smutku, bolesti a naříkání,
já tam jen tak stál a nemohl ti pomoct,

…A to mě vždycky zraní…
Autor kalcit46, 11.10.2009
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí