Den, který nikdy nepřijde

Den, který nikdy nepřijde

Anotace: Pravých lidí je tu čím dál míň...

Sbírka: The Legacy

Nevím co mě čeká, nevím na co se připravit,
a kdy přijde konec – to nechci vědět,
můžu jen přemýšlet a hledět
....ale nikdo tu už není

Vyslyšel jsem všechna přání,
ale nedostal jsem rozkaz je vyplnit,
proč – to mi nikdo neřekl,
....protože už tu nikdo není

Začaly by růst stromy,
zbouraly by se domy,
všichni co jsou, by byli jiní,
...ale tu už nikdo není

Skončily by se války,
viděli bychom do dálky,
jenže kdo nás to všechno naučí,
...když už tu nikdo není?

Zastavil by se čas,
dámy a pánové, vyslyšte můj hlas,
škoda, že už tu nikdo není,
protože se to stane v den...

...v ten den, který nikdy nepřijde.
Autor kalcit46, 11.10.2009
Přečteno 414x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí