Zklamání

Zklamání

Anotace: ...

Závojem smutku obtočená,
slzami lítosti promočená,
zklamáním kdesi uzamčená,
života kolem roztočená,

slzou si omývám svou krásnou vzpomínku,
život mi nedal štěstí co dovínku,
sedím si v blízkosti vnitřního ohýnku,
pocity srovnané v úhledném komínku,

překrásný svět ve mně pozvolna umírá,
láska má své brány pomalu zavírá,
v tichosti večerního rozhřešení,
rozplynout nechávám své potěšení...
Autor Ráchel, 12.10.2009
Přečteno 331x
Tipy 8
Poslední tipující: PANGÁSIUS, Indigo, mademoiselle secret, Mbonita, harmony, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezky napsané,
je lepší chmury vypsat z duše,
než slzy nechat stékat do náruče.

Držím palečky.

13.10.2009 20:03:00 | Barybal

Moc pěkně napsáno ST.

12.10.2009 16:02:00 | Acham

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí