Natisíc trápení

Natisíc trápení

Anotace: Není do smíchu, tak kde ne-dá se zvítězit

Chci tě ještě někdy vidět
vidíš mne pořád
teď ale pak být nemusí
v hlavě vzpomínky
proletí
v náruči jiného
on není
ty
co bylo
se rozbilo
a tisíc kousků
špatně se hledá
víc nenajdeš
čím žít jsi schopen byl
minulost
v budoucím tažení
máš
navždy mou lásku
i po smrti.
Autor Dedillope, 12.10.2009
Přečteno 398x
Tipy 5
Poslední tipující: poetická ilona, zlomený a nanicovatý -__-, Duhová, Giginka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí