Oáza Zapomnění

Oáza Zapomnění

Anotace: Co vy a vas stin?

Čas, který uplynul, již nepočíta.
Postava, co nočnímu stínu vyčítá,
otroctví své.
Když noční pán se světla bojí,
to ona ho ve svém stínu,
po světě vodí.
Sluneční svit co teplé doteky rojí,
pri žhavých krocích samoty.
Míle a míle pro písečné šlápoty.
V oáze Zapomění;
v místě skrytém,
leží postava i se svým parazitem.
Autor Satr, 13.10.2009
Přečteno 257x
Tipy 4
Poslední tipující: Labanda, Ori Eremos
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

st moc krásné :-)

27.05.2010 02:20:00 | Labanda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí