Konec

Konec

Anotace: život je boj..musíme bojovat

Prsty se třesou
těžko dá se soustředit.
Potoky krve tečou
Dostals mě tam kdes mě chtěl mít.
Ruce padají bezvládně podél těla
tolikrát ses mi smál.
Nikdy bych tě nezabila
i když si mi srdce vejpůl rozerval.

Tvůj tichý šepot,tvůj tichý pláč
Nezapomenu,vím že si mě miloval
Kousek mého srdce v sobě máš
obrázek v mé mysli se zachoval.

Unášeni na křídlech lásky
zaslepení vášní a touhou.
Zůstali jen otázky
co nám k pravdě pomohou.

Tak rychle se věci mění
znovu sme se neovládly.
Člověk míní život mění
pod žárem touhy sme zas roztáli.

Vymažme tuto noc
nechejme ji odejít.
Stalo se toho tak moc.
nemohu vedle tebe dál být.

Svítilo slunce,každý se smál
i bez lásky jsem byla štastná.
Už nezbyl ani sen,čas si ho vzal
a pak přišla tvoje láska.

Krásné časy s falešnou hrou
něžné dotyky plné ledu.
Vzal sis mě a já byla tvou
avšak spět si tě nikdy neodvedu....
Autor FrozeN, 16.10.2009
Přečteno 306x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí