Na hovno

Na hovno

Anotace: vulgarní báseň?

Svět je na hovno na hovno na hovno,
padám si dál na dno, dno, dno.
Tak otevřete oči,
hleďte, jak lidi se ničí.

Už dávno můj svět propadl v temno,
dost dlouho je tu všechno na hovno,
je to přeci jedno?

Jsem taky na hovno,
o co de no?
Jsem tu a jsem jedno(hovno),
a to je mi i tenhle svět.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 18.10.2009
Přečteno 384x
Tipy 4
Poslední tipující: Lioness, al-pacino, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vymněň si oči
a svět se bude jinak točit

18.10.2009 12:51:00 | zenge

Není to světem, ale přístupem tvým,

nedělám se chytrým,
jen žádám pokoru
pujdeš nahoru

18.10.2009 11:53:00 | al-pacino

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí